SON DAKİKA



Haber > Medya > Savaşçı dizisinden kötü haber istenilene ulaşamadı kan kaybedince

Savaşçı dizisinden kötü haber istenilene ulaşamadı kan kaybedince

05 Mayıs 2021 Çarşamba - 12:00




Savaşçı dizisi FOX TV kanalında kendisine bir türlü yer bulamadı. Reytinglerini kaybeden dizi Savaşçı'dan kötü haber geldi.





2017 yılında yayımlanmaya başlayan ve yayımlandığı ilk günden beri reytingleri alt üst eden Savaşçı dizisinde yaşanan krizler diziye çok kan kaybettirdi. Başrollerin bir bir ayrıldığı dizi yeni sezona yeni isimlerle hazırlandı. Fakat bu da yeterli olmadı.

FOX TV'de haftanın 7 gününün de dolu olması nedeniyle yeni bölümlerini izleyiciye geç ulaştıran Savaşçı dizisiyle ilgili kötü haber geldi. Yapımcılar, Savaşçı için yeni kararlar aldı. Savaşçı'nın yeni bölümlerinde istenilen heyecan bir türlü yakalanamadı.

 Sezon başında Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş gibi hem genç hem de tecrübeli isimleri kadrosuna katan Savaşçı dizisinin, yayınlanan ilk bölümleri reytinglerde çok geride kaldı.

Dizi kulislerinden sızan bilgilere göre yeni bölümlerin yeteri kadar ilgiyi çekememesinin ardından yapımcılar tarafından flaş bir karar alındığı ve diziye 6 yeni isim daha katılacağı öğrenildi. 

Diziye katılacak yeni isimlerle birlikte de istenilen reyting sonuçlarının alınamaması durumunda dizinin günü kaydırılacak ya da Savaşçı ekranlara veda edecek.

Diğer yandan Ay Yapım'ın hedefinde, dizinin geç başlaması nedeniyle başka dizilere kayan eski seyirciyi yeniden kazanmak var. 

Yapım şirketi, yeni yol haritasını eski seyircilerin yeniden ekran başına gelip gelmemesi sonucunda belirleyecek.

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

Dizi, dizinin konusunu en iyi şekilde işlemek için Doğu Anadolu Bölgesi'nde çekilmek istenmiş. Ancak bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor. Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi gerektiği için geniş dağlık alanlara ihtiyaç duyuluyor. 

Geniş alan konusunda beklentiyi karşılayan Konya ise diziye ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. 

Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor. Eskişehir ve Konya arasında yapılan çekimler için iki şehre de büyük set platoları kurularak çekim sağlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap