SON DAKİKA



Haber > Medya > Masterchef'te şok eden veda!

Masterchef'te şok eden veda!

11 Aralık 2023 Pazartesi - 15:51




Yarışmada elenen isim belli oldu: 10 Aralık Pazar MasterChef'ten o isim ayrıldı





TV8 ekranlarında yayınlanan ve fenomen halime gelen MasterChef yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümünde kimin elendiği merak konusu oldu. MasterChef All Star'da 10 Aralık akşamı eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada mücadele kıyasıya devam ediyor. Yarışmacılar dün akşam yayınlanan bölümde en iyi tabağı çıkarmak için kan ter içerisinde savaştı. İzleyiciler, 10 Aralık MasterChef hangi yarışmacı elendi, kim veda etti? sorusuna yanıt aranmaya başladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star yarışması yeni sezonda da ses getirmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı yarışma son olarak 10 Aralık Pazar akşamı ile ekrana geldi. Eleme heyecanın yaşandığı bölümde yarışmacılar kıyasıya yarıştı.

KİM ELENDİ?

Masterchef All Star'da eleme gecesinde ilk etapta zorlu bir tabak olan Istakoz yapıldı. Puanlamanın sonunda Dilara ve Cemre aynı puan alarak düelloya kaldı. Düello için istenen yemek ise Somer Şef'e ait olan 'Ben saksı değilim' isimli yemek oldu. Düello da yapılan yemek elenen ismi belirledi.

İki iddialı yarışmacı da elenmemek için elinden geleni yaptı. Tabaklar sonrası puanlamaya geçildi ve Dilara 54 puan alırken Cemre ise 50,5 puan aldı. MasterChef Türkiye All Star’a veda eden yarışmacı Cemre oldu.

Cemre, veda konuşmasında ''Bence üzülmeyelim. Sonuçta her son bir başlangıçtır. Daha güzel bir başlangıç olur. Sağlık sebebi ile veda ettiğime üzüldüm. Sırtımda büyük bir sıkıntı sözlerine yer verdi.

Teşekkür ederim her birinize. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Onuncu olarak gidiyorum. On numara iyidir. Sağlık sebebi ile tam performans sergileyemediğim için üzgünüm.'' sözlerini kullandı.

Öte yandan geçen hafta MasterChef'te de elenen isim Tolga olmuştu.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Sergen - Kaptan
Hasan
Tahsin
Eren
Batuhan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap