SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef'te kim elendi?

MasterChef'te kim elendi?

27 Kasım 2023 Pazartesi - 10:16




Hastalığı çok konuşuldu… Şaşırtan veda.. MasterChef dün kim elendi, yarışmaya kim veda etti? “İyi ki varsınız” 26 Kasım MasterChef All Star’da elenen isim belli oldu!





MasterChef kim elendi? sorusunun yanıtı 26 Kasım Pazar günü (dün akşam) ekranlara gelen yeni bölüm ile belli oldu. Elenen yarışmacının hastalığı ise sosyal medyada çok konuşuldu. MasterChef All Star’ın 161. bölümünde birbirinden iddialı yarışmacılar elenmemek için tüm hünerlerini sergiledi. Alican, Dilara, Esra, Barbaros, Hasan, Batuhan eleme gecesinin ilk etabında “Bottarga” ve “Kuzu Kulağı” malzemeleriyle yaratıcı tabaklar hazırladı. İlk etapta Hasan ve Barbaros eleme potasından son anda kurtuldu. Batuhan, Esra, Alican ve Dilara ise ikinci etapta Danilo Şef’in yemeği olan Dana diliyle yapılan Linguistico yemeğini hazırladı. Son ikiye ise Alican ve Dilara kaldı. Gece sonunda elenen yarışmacının vedası ise herkesi üzdü. Peki MasterChef’te dün kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star’da kim elendi? İşte, 26 Kasım yarışmaya veda eden yarışmacı…

MasterChef All Star kadrosunda sezon başından beri inanılmaz mücadele veren 6 yarışmacı bugün potada yerini aldı. Mehmet, Danilo ve Somer Şef’in sunumuyla ekranlara gelen yarışmada zorluk derecesi giderek artarken yemekler MasterChef All Star yarışmacılarının yeteneklerini sınadı. İki etaptan oluşan eleme gecesinde altı isimden ikisi eleme potasından son anda kurtulurken yeni haftaya merhaba dedi. Gecenin ikinci etabında ise yarışmacılar Dana diliyle yapılan Linguistico yemeğini hazırladı. Danilo Şef’in tabağı olan yemeği hazırlarken yarışmacılar zaman zaman zorlansa da sorunsuz olarak tabaklama yaptılar. Arkadaşlarına göre en başarısız tabağa imza atan isim hayallerine veda ediyor. Peki Bugün MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef kim gitti? İşte, elenen yarışmacı…

MASTERCHEF KİM ELENDİ 26 KASIM 2023?

MasterChef’te her Pazar olduğu gibi yarışmacılar “Tamam mı devam mı” parolasıyla tezgah başına geçti.

Eleme potasında yer alan Dilara, Alican, Esra, Batuhan, Hasan ve Barbaros ilk etapta Bottarga ve Kuzu Kulağı ile yaratıcı tabaklarını şeflere sundu.

Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirmesinin ardından rakiplerine göre daha başarılı tabağa imza atan Hasan eleme potasından çıktı.

MasterChef All Star 2023’ün en çok konuşulan isimlerinden olan Barbaros ise arkadaşlarına göre daha başarılı tabağı hazırlayarak eleme potasından çıkan ikinci yarışmacı oldu.

Elenmekten kurtulan iki yarışmacının belli olmasıyla gecenin ikinci etabına geçti. Yarışmacıları nispeten ilk tabaklarına göre daha zorlayan Danilo Şef’in ''Linguistico' tabağı hazırlandı.

Mehmet, Somer ve Danilo Şef yarışmacıların tabaklarını tek tek değerlendirmeye aldı.

MasterChef All Star’ın 26 Kasım Pazar günü yayınlanan bölümünde arkadaşlarına göre daha az başarılı tabağını yapan Alican ve Dilara potada son ikiye kaldı.

MasterChef All Star’a veda ederek 12. olan yarışmacı Alican oldu.

"İYİKİ VARSINIZ"

Mümkün olduğunca güzel iz bırakabilmek için yarışmaya katıldığını vurgulayan Alican, az hata yapmayaya çalıştığını söyledi.. Alican’ın yarışmadan elendikten sonra son sözleri “İyiki varsınız “ oldu. Mutlu veda ettiğini belirten Alican’ı arkadaşları alkışlarla uğurladı.

Somer Şef ve Danilo Şef ise yarışmacının hastalığı konusunda daha dikkatli davranması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap