SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef Türkiye'de Mehmet şefi çıldırtan hareket!

MasterChef Türkiye'de Mehmet şefi çıldırtan hareket!

20 Ekim 2020 Salı - 12:27




TV8 ekranlarında rekabetin ve hayecanın eksik olmadığı MasterChef Türkiye'de kaptanlığın sahibi olabilmek için yarışmacılar ter dökerken Barbaros Yoloğlu'nun hareketi şeflerden Mehmet Yalçınkaya'yı fena halde sinirlendirdi.





TV8 'de yayınlanan ve rekabetin bir an dahi eksik olmadığı MasterChef Türkiye'de kaptanlığın sahibi olabilmek için yarışmacılar ter dökerken Barbaros Yoloğlu'nun hareketi şeflerden Mehmet Yalçınkaya'yı küplere bindirdi.

MasterChef Türkiye'de jüri üyelerinin istemiş olduğu sandviçi zamanında yetiştiremeyen ve tadım yapmaları için masaya bırakmayıp lavaboya koyan Barbaros Yoloğlu, Mehmet Yalçınkaya'dan fena halde azar işitti.

Barbaros'un şefler karşısında sergilediği tutumu ve vermiş olduğu yanıtları üzerine sinir krizi geçiren Mehmet Yalçınkaya, "Sen kaptan olmak ve şampiyon olmak zorundasın bunun yolu da buradan geçiyor. Yemeği bitireceksin tezgaha koyacaksın. Önce yemeği bitireceksin beni sinirlendirme getir şu şuraya koy önce tabağını göreyim. Sen kafana göre mi çalışacaksın. Buranın kuralları var ve bu tabak burada duracak. Biz gelip ne eksik bakacağız sen de eksiklerini öğreneceksin. Yetiştiremediğin bir tabağı bile burada tutacaksın. Kendine gel, saçmalamaya devam etme ve beni de germe" şeklinde sert sözleriyle yarışmacıyı kötü azarladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap