SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu Survivor Nisa Bölükbaşı sürprizi

MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu Survivor Nisa Bölükbaşı sürprizi

02 Eylül 2020 Çarşamba - 10:34




TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'ye Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı misafir oldu, dokunulmazlığı alan isim eleme adayını seçti potaya giden iki isim belli oldu.





MasterChef Türkiye'nin TV8'de yayımlanan son bölümünde Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, stüdyoya konuk olarak geldi. Şef Mehmet Yalçınkaya, Nisa'nın yarışmaya gelme nedenini ise "Yapımcıların Nisa'ya rayska sözü var. Birazdan arkadaşlarımız rayska yapacak ve Nisa'ya yedireceğiz" sözleriyle açıkladı.
MasterChef Türkiye yarışmacıları ise dün akşam hiç bilmedikleri bir mutfak olan Meksika yemekleriyle sınırları zorladı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Mehmet Şef, yarışmacıların yaptığı yemeklerle Nisa'ya olan sözlerini de tutmuş olduklarını dile getirdi.
Ayrıca Şef Mehmet Yalçınkaya, Nisa'yı Ayyüce'ye benzeterek, "Mimiklerini sana benzetiyorum" dedi.

MasterChef 2020’nin en önemli oyunlarından biri olan ve yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık mücadelesinde heyecan doruktaydı.Meksika lezzetlerinin ön plana çıktığı ve yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışta dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan iki yarışmacı ise eleme potasına girdi.Şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Tortilla çorbası, sucuklu karides taco, tamale, etli fasülyeli enchilada, börülceli mole (domates alçalı sos eşliğinde), arroz con leche, guacamole sos yapmasını istedi.MasterChef 2020’de dokunulmazlık oyununu kazanan takım, Celal'in kaptanlığındaki mavi takım oldu. Böylece, haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa giderek eleme potası için aday vermek zorunda kaldı.Mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasının ardından kırmızı takım yarışmacıları bu kez bireysel dokunulmazlığı almak için mücadele verdi. Son bölümünde, şefler yarışmacıların Danilo Şef'in özel tabağı olan kuzu incik yemeğini yapmasını istedi.45 dakikanın ardından en iyi dört tabağın sahibi Eray, Gülşah, Emir, Uğur oldu. Şeflerin yaptığı oylamanın ardından bireysel dokunulmazlığı alan isim Eray oldu. Eray, eleme adayı olarak Özgül'ü söyledi. Mavi takım arasında yapılan oylama sonucu eleme adayı olan ikinci yarışmacı Duygu olarak belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap