SON DAKİKA



Haber > Medya > Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor!

Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor!

15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:24




İki ayrılık iddiası birden, yeni fragman izleyenlere neler oluyor dedirtti





Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bomba bir değişiklikle gündeme geldi. Dizinin senaryosunun değişeceği konuşulurken o iki ismin ayrılacağı iddia edildi. Yayınlanan yeni fragman izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Kızılcık Şerbeti, her hafta Cuma akşamları Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Muhafazakar ve seküler iki ailenin farklı hayat görüşlerini konu alan bu dizi yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir izleyici kitlesine erişti. Kamu Son Haber’de yer alan habere göre, her hafta reytinglerde rekor kırmayı başaran dizide yeni iddialara ortaya atıldı. Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanını izleyenler iki önemli ismin diziden ayrılabileceği düşüncesine kapıldı.

ÖMER’DEN ABDULLAH’A SERT HAMLELER

Ömer, şirkette kendi sözünün geçmesi ve istediği işi yapabilmek adına yeğenleri Fatih ve Mustafa’yı yanına çekiyor. Abdullah’ karşı adım atan Ömer, ilerleyen bölümlerde Abdullah’ı saf dışı bırakacak gibi görünüyor. Abdullah ise bu yaşananlardan sonra Ömer’e sert çıkıyor.

ALEV VE ABDULLAH AŞKI SONA MI GELDİ?

Son bölümde Pembe’nin kurduğu tuzak sonrasında Alev ve Abdullah aşkı resmen sekteye uğradı. Alev’in karakola düşmesi ve Abdullah’a ulaşamamasına neden olan Pembe, sonrasında Alev’i nezarethanede ziyaret ederek akıl almaz sözler söyledi. Bunun üzerin Alev büyük bir hayal kırıklığına uğrayarak yeni bölümde Abdullah’ı tek ediyor.

YURT DIŞINA GİDİYOR

Abdullah her yerde Alev’i ararken Sönmez Hanım, kızının yurt dışına gittiğini söylüyor. Hal böyle olunca Alev karakterinin diziden çıktığı düşüncesi akıllara geldi. Lakin henüz konuya ilişkin diziden ya da oyunculardan bir paylaşım gelmedi.

ABDULLAH YIĞILIP KALDI

Yine yeni bölüm fragmanında Abdullah’ın Alev’i bulamayınca fenalaştığı ve yere yığıldığı görülüyor. Bu durum izleyicilerin aklına Abdullah karakterinin de çıkacağı ihtimalini getirdi. Lakin Abdullah karakterine ilişkin de henüz bir açıklama gelmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap