SON DAKİKA



Haber > Medya > Kızılcık Şerbeti Umut’tan 'Nursema' itirafı

Kızılcık Şerbeti Umut’tan 'Nursema' itirafı

16 Ocak 2024 Salı - 12:31




Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti’nde Umut karakterine hayat veren Serkan Tınaz, partneri Ceren Karakoç'la (Nursema) ilgili bir itirafta bulundu.





Show TV'nin fenomen haline gelen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nin Umut'u Serkan Tınaz, Nişantaşı City’s’de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Oyuncu, dizinin sona ermesinin ardından yaşantısında bir değişiklik olup olmadığı sorusuna, "Değişmez olur mu? Her oyuncunun isteyeceği bir proje… Maalesef her projede seyirciden böyle tepki alamıyorsunuz" şeklinde cevap verdi.

'BEN DAHA SABIRSIZIM'

Tınaz, dizinin son bölümlerinde fenomenlere gönderme yapmasına ilişkin, "Bir süre daha o hikaye devam edecek. Genel olarak gündemi takip eden bir dizi… Ne oluyorsa benzeri bizim hikayede işleniyor" yorumunu yaptı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Umut karakterine kendisinin de bir şeyler kattığını ifade eden oyuncu, "Umut sabırlı biri ama ben daha sabırsızım" dedi.

Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç ile üniversiteden beri arkadaş olduklarını belirten Tınaz, "Çanakkale Üniversitesi’nden beri tanıyorum. Sınıf arkadaşım. Bu mesleği beraber öğrendik. Hep aynı projelerde oynama hayalimiz vardı. Ceren ve eşim yakın arkadaşım. Partner olmamız keyif verici… Ceren okulda badimdi… Onunla çok sahne oynadım. Onunla oynamak büyük konfor…" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap