SON DAKİKA



Haber > Medya > Kızılcık Şerbeti dizisinden erken final kararı!

Kızılcık Şerbeti dizisinden erken final kararı!

16 Mart 2024 Cumartesi - 13:36




Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm ardından kimsenin beklemediği depremler yaşanmaya başladı. İşte şok üstüne şok yaşatan haberin perde arkası…





Kızılcık Şerbeti dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ederken bir diğer taraftan da seyircinin büyük tepkisini çekmeye devam ediyor.

Son haftalarda büyük krizlerin yaşandığı Kızılcık Şerbeti dizisini izleyen herkes adeta sinir krizi geçirmişti.

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimlerin bir arada olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi için son karar verildi.

İşte şok etkisi yaratan haberin detayları ve merak edilen o ayrıntı…

Hatırlanacağı üzere her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin bir önceki bölümünde Çimen, yasak aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası Gökhan ile imam nikahıyla evlendi.


Ailesine evlilik haberini vermek için eve gelen Çimen’in tesettüre girmesi herkesin ağzını açık bıraktı.  

Allah için değil de sevgilisi için başını örten Çimen hakkında “Tesettürü oyuncak ettiniz yeter artık” yorumları yapıldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünde de tepki çeken sahneler gösterilmeye devam ederken final kararı iddiası ortalığı karıştırdı.

Ekranların iddialı projeleri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon sonunda, sezon finali değil direk final yaparak ekranlara veda edeceği öne sürüldü.

Özellikle yeni sezonda reyting sıralamasında inişli çıkışlı bir süreç yaşayan Kızılcık Şerbeti dizisinin final iddiası sonrasında ise resmi bir açıklama gelmiş değil.  


Kızılcık Şerbeti 56. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap