SON DAKİKA



Haber > Medya > Kızıl Goncalar dizisinde bir kriz daha

Kızıl Goncalar dizisinde bir kriz daha

06 Şubat 2024 Salı - 10:29




Ekranların tartışmalı iddialı yapımları arasında yer alan Kızıl Goncalar 5. Bölüm FOX TV ekranlarına damga vururken krize neden olan bir sahne daha seyirciyi bekliyor.





Özgü Namal ve Özcan Deniz gibi iki önemli ismi bir araya getiren Kızıl Goncalar yeni bölüm yine herkesi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Kızıl Goncalar tepki çeken sahneler gündeme damga vurmaya devam ederken şaşırtan gelişmeler de yaşanmaya başladı.

Daha ilk bölümün ardından büyük krizlerin yaşandığı ve durdurma cezası alan Kızıl Goncalar dizisi hayranlarını kötü gelişmeler bekliyor.

Ekranlarda iddialı bir şekilde yoluna devam eden Kızıl Goncalar dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ederken senaryo da yeni yeni şekil almaya başladı.

Herkes yeni bölümlerde ne olacağını merak etmeye başlarken Kızıl Goncalar dizisinde aldatma sahneleri damga vuracak gibi duruyor.

Kızıl Goncalar dizisinin son bölümüne “Bizi aldatan bizden değildir” sözleri damga vururken ortalığın karışacağı tahmin edilmeye başlandı.

Diziyi ilk bölümden bu yana takip edenler ise “Bu dizide aldatma sahneleri olacak işi çıkmaza sokacaksanız artık izlemeyelim.” Yazıldı.

Kısacası Kızıl Goncalar dizisinin önümüzdeki bölümlerinde herkesi kötü sürprizler bekliyor olabilir.

Kızıl Goncalar 6. Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap