SON DAKİKA



Haber > Medya > Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si dizi ve film oluyor!

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si dizi ve film oluyor!

12 Temmuz 2021 Pazartesi - 12:21




Tv8'in reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda'nın en dikkat çeken kararkteri haline gelen 'Delikanlı Sadi' karakterinin tek başına dizi ve film olacağı öne sürüldü. Bu işddia Delikanlı Sadi'yi canlandıran Erken Petekkaya'ya soruldu.





Tv8'de yayınlanan, Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından yola çıkarılarak senaryolaştırılmış Kırmızı Oda dizisinin sezon finaline girmesiyle, medya ve tv kulislerinde dizinin hayranlarını heyecanlandıracak bir haber yayıldı. Dizide en önce çıkan ve seyirciyi kendine bağlamasıyla rol süresi uzatılan Delikanlı Sadi karakterinin kendi başına bir dizi haline getirileceği öne sürüldü. 

Sezon finaliyle beraber dizideki ömrü biten Delikanlı Sadi karakterine can veren Erkan Petekkaya, "Delikanlı Sadi dizi olacak" iddialarına karşı açıklama yaptı.

"Belki ileride onu sinema filmi yaparız"

Ünlü oyuncu; “Aslında onu dizi yapmak istedik biz, oynadığım rolü ama o yerinde güzeldi. Belki ileride onu sinema filmi yaparız." diye konuuştu ve şöyle devam etti:

"Tadı damağımızda kalsın diye..."

"Şimdi ben başka bir iş yapacağım. Tadı damağımızda kalsın diye, güzeldi çünkü… Ben de çok eğlendim, seyirciler de eğlendi mutlu oldum, güzeldi yani. 

Delikanlı Sadi karakterini dizi yapacağımız yönünde haberler doğru. Ancak bu karardan şimdilik vazgeçtik. 

Önümüzdeki günler neyi getirecek, göreceğiz."

Delikanlı Sadi karakteri Acun Ilıcalı -Erken Petekkaya çatışmasından dolayı mı bitti?
Kırmızı Oda dizisinde 'delikanlı Sadi' rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğin görünce Instagram hesabından kanal sahibi Acun Ilıcalı'ya sert ifadelerle bulunmuştu. Petekkaya, yaşananların ardından diziye veda etti.

TV8'de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine tepki göstermişti. Ilıcalı'yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı kaldırarak, oynadığı diziden bir sahne paylaşmıştı.

Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" ifadelerini kullanıp geri adım atmıştı.

Daha sonra TV100'e açıklamalarda bulunan Petekkaya, "Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" sizlerini kullanmıştı.

Set ekibiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam . O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap