SON DAKİKA



Haber > Medya > Kalp Yarası 5. Bölüm Full İzle! Hande tehlikeli bir oyuna girişiyor

Kalp Yarası 5. Bölüm Full İzle! Hande tehlikeli bir oyuna girişiyor

03 Ağustos 2021 Salı - 13:27




ATV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Kalp Yarası dizisi 5. Son bölümle diziseverlerin evlerine konuk oldu. Dizinin son bölümünde Hande tehlikeli bir oyuna girişiyor. Dizinin son bölümünü izleyemeyen ve yeniden izlemek isteyenler ise “Kalp Yarası 5. Bölüm Full İzle Tek Parça” şeklinde araştırmalarını sürdürüyor. ATV ile Kalp Yarası 5. Bölüm Full İzleme linki ve özet detayları.





Kalp Yarası 5. bölüm, ATV ekranlarındaki yerini dün aldı. Dizinin televizyondaki gösterimini kaçıran ve tekrar izlemek isteyenler "Kalp Yarası 5. Bölüm Full İzle Tek Parça" şeklindeki araştırmalarını sürdürüyor.

KALP YARASI 5. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

ATV ile Kalp Yarası 5. bölüm full izleme linki ve özet detayları şöyle;

Aşağıda yer alan linke tıklayarak Kalp Yarası 5. Bölümün tamamını izleyebilirsiniz…

KALP YARASI 5. BÖLÜM İZLE | TIKLAYINIZ

KALP YARASI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Ayşe, Ferit'e karşı saklamakta zorlandığı, kendine bile itiraf edemediği hisler içindedir. Kıskançlık duygusuyla bir türlü baş edemeyerek Ferit'e boşanmak istediğini söyler. Ferit ise soru sormamak konusunda söz verdiği Ayşe'nin hayatıyla ilgili kuşkular yaşamaktadır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap