SON DAKİKA



Haber > Medya > Kalp Yarası 11. bölüm izle! Kalp Yarası son bölüm

Kalp Yarası 11. bölüm izle! Kalp Yarası son bölüm

14 Eylül 2021 Salı - 15:40




Kalp Yarası bu hafta 11. bölümüyle ekrana geldi. Kalp Yarası dizisinin 11. bölümünde yaşananlar merak ediliyor. Kalp Yarası'nın son bölümünde Ayşe ve Baha'ya saldırı gerçekleşti. Peki ama Kalp Yarası nasıl izlenir? İşte Kalp Yarası son bölüm full izle bilgileri...





Kalp Yarası dizisinin 11. bölümü izleyiciyle buluştu. Kalp Yarası'nın son bölümünde yaşananlar ve izle bilgileri araştırılıyor. Kalp Yarası son bölüm izle, Kalp Yarası 11. bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kalp Yarası 11. bölüm izle

Kalp Yarası son bölüm özeti şu şekildedir: 

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp "Ayşe benim eski nişanlım" demesiyle her şey alt üst olur.

Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır.

Ayşe ise her şeyden habersiz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır.

Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.


Adnan'ın yaşadığı sağlık problemi ise konakta ve şirketteki tüm dengeleri değiştirir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap