SON DAKİKA



Haber > Medya > Kadın 72. son bölüm izle - Doktor Ali Vefa sürprizi

Kadın 72. son bölüm izle - Doktor Ali Vefa sürprizi

23 Kasım 2019 Cumartesi - 18:17




FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizileri arasında yer alan Kadın 72. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümüne Mucize Doktor dizisinin Ali'sinin katılması damga vurdu. Peki merakla araştırılan Kadın 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?





KADIN 72. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cem’in tehditlerinden sonra ona olan borçlarını ödemenin bir yolunu arayan Bahar, Ceyda ve Berşan çıkmaz bir yola girmiştir. Ceyda’nın aklına ilk gelen şey ise Fazilet’in odasında gördüğü mücevherlerdir. Çaresiz bir şekilde mücevherleri çalmaya çalışacak olan Ceyda bir anda Raif’in karşısına çıkmasıyla da ne yapacağını bilemez. Ceyda’yı gören Raif ise ona nasıl davranacaktır? Berşan ile Bahar’ın yakın olmalarından rahatsız olan Arif, Bahar’ı uyarmak ister. Ama bunun karşılığında Bahar da Arif’in Şirin’e yakın olmasından rahatsız olduğunu açıkça belli eder. Çünkü Bahar ve Arif hala birbirlerinin iyiliğini düşünen ve başlarına kötü bir şey gelmemesini isteyen iki insandır. Cem’in borcunu bir şekilde ödemeye çalışan Bahar, Ceyda ve Berşan’ın bir yanlışlarıyla beraber ise işler iyice karışacak ve Cem’in hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalacaklardır.

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




KADIN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN
Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap