SON DAKİKA



Haber > Medya > İnci Taneleri'nde Dilber gözyaşları

İnci Taneleri'nde Dilber gözyaşları

02 Şubat 2024 Cuma - 09:44




Kanal D'nin BKM yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı.





 Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber, başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü göz yaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem, otele gitti.Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin 1 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünden öne çıkanlar şu şekilde:

Zahir'in adamları tarafından darp edilen Azem, yanına gelen minik bir köpek sayesinde kendine geldi. Minik köpeği sahiplenen Azem, onu kucağına alarak otele getirdi.
İzzet, otelde hayvan beslenmenin yasak olduğunu söyleyince Azem de, 'Ben bir sürü hayvan görüyorum ortalıkta, hiçbiri bu kadar da tatlı değil' cevabını verdi.

'İNCİ TANELERİ' İKİNCİ BÖLÜM 

Otele gelen Dilber, İzzet'e Azem'i sordu, odada olduğunu öğrenince kapısını çaldı. Azem'in halini gören Dilber bir an panikledi, Zahir'in yaptıkları için özür diledi. Azem, 'Yok, artık bu benim şahsi meselem' ifadelerini kullandı. Dilber 'öpmek istiyorum yaralarından' diyerek Azem'i öptü. Azem, Zahir'in nerede takılıp, vakit geçirdiğini sordu.

Azem, arkadaşı Kasım'ın yanına gelerek ondan bandaj istedi. Kasım, Azem'e yapılanları öğrenince onu yalnız bırakmak istemeyerek onunla beraber Zahir'in çiğköfte dükkanına gitti. Azem, Zahir'i gördükten sonra dükkana girdi. Zahir daha ne olduğunu anlayamadan Azem'in yumrukları ile yere yığıldı. Dükkana gelen Zahir'in yakını da Azem'in sinirinden nasibini aldı.

Nusret hapishaneye ziyaretine gelen kardeşi Hatice'yeorada herkesle irtibatı kestiğini, onu hasımlarının koğuşuna aldıklarını ifade etti.

CİHAN ORTAYA ÇIKTI 

Berzan otoparka geldi, çocukların eğlendiğini görünce üstlerine gitti. Cihan ortaya çıktıktan sonra çocukların yanından ayrılan Berzan, Sırat abisinin hasılatı istediğini söyledi. Nusret'in yanından ayrılan Hatice, Cihan'ın yanına geldi.

Nusret'in durumunun iyi olmadığını, adının ihbarcıya çıktığını ifade etti. Olanları duyan Cihan sinirlerdi. Nusret'in söylediği 'Kendi oluşumlarını kursunlar, ayrılsınlar. Onlar orada güçlü olursa ben de burada güçlü olurum' sözlerini Cihan'a iletti.

ZAHİR OTELE GELDİ 

Azem, Dilber'i de alarak Kasım'ın evine geçtiği günün ertesi sabahında Zahir yakınlarıyla beraber otele dayandı. İzzet'i köşeye sıkıştırarak Kasım ve Dilber hakkına bilgi aldı. Azem, yeni işini arkadaşı Kasım'a anlatırken; Dilber ve Nergis kahvaltı hazırlıyordu. Tüm ekip kahvaltıya oturduğunda Dilber'in telefonu çaldı. Zahir'in aramasıyla küçük çaplı bir gerginlik yaşandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap