SON DAKİKA



Haber > Medya > İnci Taneleri reytingleri alt üst etti

İnci Taneleri reytingleri alt üst etti

27 Ocak 2024 Cumartesi - 13:21




Pavyon dansıyla gündeme damga vuran, reytingleri alt üst eden İnci Taneleri'ne bomba transfer! Kadroya öyle bir isim katıldı ki





Yıllar sonra bir proje ile ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp, hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi Perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle reytingleri alt üst etti. Pavyon sahneleriyle gündeme damga vuran diziye yeni bir isim dahil oldu.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilk bölümden milyonları ekrana kilitleyen İnci Taneleri dizisi yüksek reyting elde ederek ilk haftadan zirveye yerleşti. BKM'nin imza attığı, Şenol Sönmez’in yönettiği dizi, totalde 8.84, AB’de 9.59 ve ABC1’de 10.74 oranlarını ulaştı.

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini üstlendiği ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı İnci Taneleri dizisi güçlü kadrosuyla da dikkatleri çekmeyi başardı.

PAVYON SAHNELERİNDE REYTİNG ZİRVE YAPTI

Hapishaneden yeni çıkan "Azem" adlı bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı dizinin özellikle de Dilber'in pavyon sahneleri büyük ses getirdi. Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakterinin Sincanlı Erkal Sonel’e ait “Gemileri Yakarım” şarkısında ettiği pavyon dansı sahnelerinde reytingin zirve yaparak 12 reytinge kadar çıktığı da öğrenildi.

ÜNLÜ OYUNCU DAHİL OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin ikinci bölümüyle diziye başrol olarak yeni bir isim dahil oluyor. Son olarak “Tuzak” dizisiyle ekranlarda yer alan Rıza Kocaoğlu İnci Taneleri'nin kadrosunda. Başarılı oyuncu “Nusret” rolüne hayat verecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap