SON DAKİKA



Haber > Medya > Emniyetten 600 fenomene yakın markaj

Emniyetten 600 fenomene yakın markaj

15 Kasım 2023 Çarşamba - 14:30




Bakanlık, Dilan-Engin Polat çiftinin 'kara para aklama' soruşturmasının ardından diğer sosyal medya fenomenleri için de harekete geçti.





Son olarak sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın ‘kara para aklama’ iddialarıyla gündeme gelmesi ve ardından konuyla ilgili 12 kişinin tutuklanması, gözleri diğer sosyal medya fenomenlerine çevirdi.

Ticaret Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları ve lüks hayata dair gönderileri içerikleri inceleyeceği öğrenildi. Buna bağlı olarak da içerik üreticilerinden bilgi alacağı belirtildi.

2 BAKANLIK DÜĞMEYE BASTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sosyal medya fenomenlerinin paylaşımlarını ve şaşalı yaşam tarzlarını incelemeye başlıyor.

Bu çerçevede yaklaşık 600 sosyal medya fenomeninin ayrıntılı bir şekilde inceleneceği öğrenildi. Bakanlık yetkilileri, yasa dışı durumlarla karşı karşı kalırsa, bu durumu ilgilenen kurum ve birimlere aktaracak.

Diğer taraftan, Ticaret Bakanlığı da online şekilde satılan ürünlerin daha dikkatli bir şekilde denetlenmesi suretiyle harekete geçti ve e-Ticarette Ürün Güvenliği Projesi’ni açıkladı.
Bu projenin taslağına göre, internet ve telefon gibi araçlarla satışa çıkan ürünlerin, şikayet gelmesi halinde veya kendi inisiyatifleriyle inceleneceği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap