SON DAKİKA



Haber > Medya > Disney'in ikonik dizisi Waverly Büyücüleri geri dönüyor

Disney'in ikonik dizisi Waverly Büyücüleri geri dönüyor

19 Ocak 2024 Cuma - 12:31




Disney'in ikonik dizisi Waverly Büyücüleri'nin devam dizisi geliyor. Emmy ödüllü dizinin odağı, David Henrie'nin canlandırdığı Justin Russo olurken, projenin yıldızı Selena Gomez de dizide bir bölüm yeniden Alex Russo karakterine hayat verecek.





Bir dönem dünyanın geri kalanında olduğu gibi Türkiye'nin de en çok izlenen çocuk kanalı olan Disney Channel'ın efsanevi dizisi geri dönüyor. Disney'in 2007-2012 yılları arasında yayınlanan dizilerinden Waverly Büyücüleri'nin (Wizards of Waverly Place) devamı geliyor.

Emmy ödüllü diziyle şöhreti yakalayıp şu anda dünyanın en ünlü şarkıcılarından olan Selena Gomez ve dizide onun erkek kardeşini canlandıran David Henrie, projenin yapımcılığını Disney ile beraber üstelenecek.

DİZİNİN ODAĞI JUSTIN

Deadline'ın haberine göre Gomez, yalnızca pilot bölümde ikonik karakteri Alex Russo'yu yeniden oynayacak. Henrie ise dizi boyunca Justin Russo rolünü yeniden canlandıracak. Onlara yeni oyuncular Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele ve Mimi Gianopulos eşlik edecek.

Devam dizisinde, yetişkin Justin Russo'nun büyücü güçlerini geride bırakıp eşi ve iki oğluyla normal, insan hayatını tercih ettiği WizTech'te yaşadıkları gizemli bir olay anlatılacak. Eğitime ihtiyacı olan güçlü, genç bir büyücü kapısına geldiğinde bir sürprizle karşılaşan Justin, Büyücü Dünyası'nın geleceğini güvence altına almak için geçmişini kucaklamak zorunda kalacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap