SON DAKİKA



Haber > Medya > Çok Güzel Hareketler 2’de Ersin Korkut sürprizi

Çok Güzel Hareketler 2’de Ersin Korkut sürprizi

29 Mayıs 2020 Cuma - 17:28




Survivor'dan sakatlığı nedeniyle elenen Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler 2’ye konuk oluyor.





Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.Programda bu hafta izleyicileri bir de sürpriz bekliyor. BKM Atölye’nin ilk mezunlarından olan ve herkesin gönlünde taht kuran Ersin Korkut, programa görüntülü bağlanarak konuk oluyor. Survivor'da yarışmacı olduğu dönem Dominik’ten konuk olan Korkut ile Yılmaz Erdoğan arasında geçen sohbet tüm izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Dominik Cumhuriyeti'nden konuk olan Korkut ile Yılmaz Erdoğan arasında geçen sohbet, tüm izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.
Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de başarılı performansıyla dikkat çeken 42 yaşındaki oyuncu, diz sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı.Survivor yarışması devam ederken çok sevdiği köpeği Mess'i trafik kazası sonucu kaybeden Ersin Korkut'a, kötü haberi kuzeni Yılmaz Erdoğan telefonda vermişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap