SON DAKİKA



Haber > Medya > Cezaevindeki Dilan Polat'tan yeni şube

Cezaevindeki Dilan Polat'tan yeni şube

08 Ocak 2024 Pazartesi - 10:22




Kara para aklama iddasıyla cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, iddiaların merkezinde bulunan şubelerine yenisini ekledi.





Ünlü fenomenin yeni güzellik merkezi, İstanbul Kağıthane'de açıldı.

Sosyal medyadaki şatafatlı hayatlarının ardından hesapları incelemeye alınan Dilan ve eşi Engin Polat, geçtiğimiz aylarda gözaltına alınarak, kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı. Malvarlıkları dondurulan, şirketlerine kayyım atanan ve araçlarına el konulan çift, dün yeni bir şube daha açtı.

DİLAN POLAT'IN YEDEK HESABINDA PAYLAŞILDI

Dilan Polat'ın güzellik merkezleri kara para aklama suçlamalarına rağmen faal olarak hala çalışıyor. Öyle ki tüm bu tartışmalara bahis güzellik merkezinin yeni şubesinin İstanbul Kağıthane'de açılacağı Dilan Polat'ın yedek sosyal medya hesabından duyuruldu.

'AİLECEK AÇILIŞA GİDİYORUZ'

'Ailecek açılışa gidiyoruz' notuyla Dilan Polat Yedek hesabında paylaşılan karede Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra ve Engin Polat'ın erkek kardeşinin nişanlısı Hazal Erdoğan'ın yanı sıra çiftin avukatı Hüseyin Kaya da yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap