SON DAKİKA



Haber > Medya > Camdaki Kız 19. bölüm izle

Camdaki Kız 19. bölüm izle

11 Kasım 2021 Perşembe - 17:31




Camdaki Kız yeni bölüm olarak 19. bölüm Kanal D HD ekranlara geliyor ve izleyiciler merakla bekliyor. Vatandaşlar yeni bölüm Camdaki Kız detaylarını merakla araştırmasını yapıyor. Peki Camdaki Kız 11 Kasım Perşembe 19. bölüm izle açıklaması yapıldı ve yayın saati belli oldu.





Yeni bölüm Camdaki Kız 19. bölüm açıklaması yapıldı ve hayranları yeni bölümü izlemek için beklentisini sürdürüyor. Canlı olarak 11 Kasım Perşembe günü Kanal D ekranlarında Camdaki Kız 19. bölüm yayınlanacak.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ile birlikte Hande Ataizi, Devrim Yakut ve Tamer Levent gibi oyuncuların oynadığı Camdaki Kız 19. bölüm 11 Kasım Perşembe izle yayınlanacak.

CAMDAKİ KIZ TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN Camdaki Kız 19. Bölüm Fragmanı yayında! Dağılan Nalan'ın yardımına Hayri koşuyor! Sedat'ın ayrılık açıklamasından sonra Nalan yıkılmıştır. Kandırıldığını düşünürken bir taraftan da aşkını kaybedecek olmanın acısını yaşar. Feride'nin sözleri ise aklında yankılanır. Hayri ise Nalan'a destek olmak için yanı başında beklemektedir.

CAMDAKİ KIZ 18. BÖLÜM ÖZET

Camdaki Kız 18. bölüm özeti, Rafet'in Yönetim Kurulu'ndan ayrılmayacağını açıklaması ve yarattığı kaos, Selen'in evi terk etmesine Sedat'ın da hisselerini Cavit'e satmayı teklif etmesine neden olur. Gülcihan olanlardan Rafet'i suçlarken Nalan, Sedat'tan haber alamadığı için çok endişelidir. Koroğlu Konağı'nda olup bitenleri ne yapıp edip öğrenen Feride, kendi yöntemlerini uygulamaya koyulur.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap