SON DAKİKA



Haber > Medya > Bomba gelişme! Kurtlar Vadisi'nin efsanesi geri mi dönüyor? EDHO...

Bomba gelişme! Kurtlar Vadisi'nin efsanesi geri mi dönüyor? EDHO...

29 Ekim 2020 Perşembe - 12:32




Kurtlar Vadisinin iki yıldızı Polat Alemdar ve Süleyman Çakır, karakteri ile hafızalara kazınan Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın , Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde tekrar bir araya geleceği iddiası, EDHO hayranlarını heyecanlandırdı.





Biteli uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen yeni dizi projesi gibi aynı tazeliğiyle izlenmeye devam eden Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a  (EDHO) transfer olduğu iddiası ortalığı salladı.

Haber7'de yer alan habere göre, Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşip nam salan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi'ndeki yoldaşı Oktay Kaynarca ile yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde buluşacağı söylentisi yayıldı.

Medya gündemine bomba gibi düşen iddialar doğrultusunda Necati Şaşmaz, ATV ekranlarında serüvenini sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesine Polat Alemdar karakteriyle ekibe girecek ve söz konusu dizide belirli bir süre kalacak.

Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) burada senaryo gereği gizli devlet adamı rolüyle Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca) ve ailesi ile masaya oturacağı yine ileri sürülen iddialar arasında yerini alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap