SON DAKİKA



Haber > Medya > Aziz dizisini finale götüren ayrılık; Aziz final yapıyor

Aziz dizisini finale götüren ayrılık; Aziz final yapıyor

28 Nisan 2022 Perşembe - 16:44




Aziz 23. Bölüm öncesinde final kararı haberi gündeme adeta bomba gibi düştü. Sezona oldukça iddialı başlayan dizideki ayrılığın nedeni ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…





Cuma akşamlarının rekortmen dizileri arasında yer alan Aziz sezona oldukça iddialı bir giriş yaptı ve ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aziz dizisi son bölümlerde reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı.

TRT1 ekranlarının iddialı dizisi Kasaba Doktoru’nun da başlamasıyla birlikte iyice kan kaybeden Aziz dizisi reyting sıralamasında iyice geride kalmış durumda.

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği ve senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Aziz, dizisi ile ilgili kötü haber de geldi.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı O3 Medya imzalı Aziz dizisindeki ayrılığın arkasında ise final konuşuluyor.

Murat Yıldırım'ın Aziz'e, Simay Barlas'ın ise Efnan'a hayat verdiği dizinin ekranlara veda etmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Çukur dizisinde Efsun Koçovalı karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Damla Sönmez Aziz dizisinde Dilruba karakteriyle izleyiciden tam not almayı başarmıştı.

Kulislerde konuşulan iddialara göre Aziz dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez 25. Bölüm itibari ile ekranlara veda edecek.

İddialara göre güzel ve başarılı oyuncu Damla Sönmez’in 14 Haziran’da başlayacak Disney Plus’la anlaştığı konuşuluyor.

Bu ayrılık iddiasının ardından şu ana kadar Aziz dizisi yapımcılarından ve Damlaz Sönmez’den bir açıklama gelmiş değil.

Ayrılık iddiasının ardından bir diğer bomba ise Aziz dizisi sezon sonunda direk final yaparak ekranlara veda edecek.

İddialı bir şekilde Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aziz dizisinin sezon finali değil final yapacağı iddiası adeta deprem etkisi yarattı.

Aziz dizisinin önümüzdeki bölümlerinde kötü sürprizler ekran başındaki izleyiciyi yıkacak gibi duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap