SON DAKİKA



Haber > Medya > ATV Bir Zamanlar Çukurova'dan flaş karar!

ATV Bir Zamanlar Çukurova'dan flaş karar!

08 Mayıs 2020 Cuma - 12:58




ATV ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova için son karar verildi. Adana'da çekimleri gerçekleşen yapımın sezon finalinin son yayımlanan bölümüyle gerçekleştiği öğrenildi.





ATV'nin iki sezondur izleyiciyle buluşan fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dünya geneli yayılan bu salgın sonrası çekimleri durmuş ve son olarak 63. bölüm yayımlanmıştı. Son gelen bilgilere göre dizi yönetiminin bundan sonra yeni bölüm çekimi gerçekleştirmeyecekleri öğrenildi. 

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, iddialı dizinin bu sezon için son noktayı koydukları ve Bir Zamanlar Çukurova sezon finali yaparak 2020-2021 sezonuna kadar ara verdi. Mart ayında çekimleri duran dizinin oyuncuları da kendilerine evlerine çekmiş, karantinaya almışlardı. 

HİLAL ALTINBİLEK YAYINLANMAMA İHTİMALİNDEN BAHSETMİŞTİ

Geçtiğimiz gün Hilal Altınbilek, dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı sorusuna cevap verdi. Altınbilek, bunu kimsenin bilemeyeceğini hatta bu sezon başka bir bölüm yayımlanmama olasılığından bahsetmişti.

63. BÖLÜM SEZON FİNALİ OLDU


“Galiba seneye bulaşacağız” diyerek 2020-2021 sezonunu işaret eden Hilal Altınbilek’in dediği oldu. 9 Nisan Perşembe günü yayınlanan 63.bölüm aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finali gerçekleşmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap