SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı gördükleri karşısında deliye döndü

Acun Ilıcalı gördükleri karşısında deliye döndü

28 Ocak 2024 Pazar - 13:30




TV8’in en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor, dün akşam yayınlanan bölümüyle yine gündeme bomba gibi düştü.





Survivor, yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında Nagihan ve Sahra arasında bir gerilim çıktı. Nagihan, Sahra’nın kendisinin özel hayatıyla ilgili söyledikleri karşısında sinirlenir erken üzerine yürüdü. Bölüm sonunda yapılan konseyde ise Acun Ilıcalı yaşananlara ateş püskürdü. Haberler.com'da yer alan habere göre, Nagihan ise Ilıcalı’nın söyledikleri karşısında “gerekirse giderim” diyerek sinirlendi.

“DIŞARIDA OLANLARIN HİÇBİRİNİ BİLMİYORSUNUZ”

Nagihan Karadere, konseyde Acun Ilıcalı’ya olayları anlattı ve şunları söyledi:

"Acun Bey siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarıda olanların hiçbirini bilmiyorsunuz. Biz hiçbir zaman özel hayatımızı buraya taşımadık. Sahra ile benim geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Ta ki ben en son erkeklerin dokunulmazlık oyununda, bana bir yakıştırmada bulundu. Ertesi gün gittim ve sordum. Söylediğini duydum. O kapıyı araladı. Kendileri yapınca çok normal biz karşılık verince mi anormal oluyoruz? Benim kırmızı çizgimdi, ben buraya yarışmaya geldim. Ama bu arkadaş hiç ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor. Ben yapmam gerekeni yapmak zorunda kaldım. Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar? Böyle olursa da Nagihan normal olamaz zaten."

Sahra’nın yaptıklarına çok sinirlendiğini ifade eden Nagihan, "Diskalifiye etmek için her yolu deniyorlar. Ben durup dururken patlamadım. Ve her şeye de razıyım. Ben de kendimi kaybettim, ben de suçluyum. Ama ben durup dururken bu suçu işlemedim. Sahra kendini gösterebilmek için insanlara bulaşıyor. Siz bilmiyorsunuz, bilmediğiniz için de beni suçlu görüyorsunuz. Ben durup dururken patlamadım. O kız bu dilden anlayacaktı onu başka türlü susturamayacaktım. Konu farklı yerlere gitmeden ben de yılanın başını ezmek zorunda kaldım. Her şeye de razıyım. İsterseniz beni eleyin isterseniz de ceza verin. Ben kimseye durduk yere bulaşmıyorum. Bıktım ya... Hedef tahtası benim. Kendimi kaybettim, dibine kadar da suçluyum” dedi.

ACUN’DAN NAGİHAN’A BÜYÜK CEZA

Acun Ilıcalı ise dinledikleri karşısında şunları söyledi:

"Şu anlattıkların benim gördüğüm olayların açıklaması olamaz. Senin yaşadığın sinir problemi, gerginlik, buhran saygı duyarım. Ama sen şunu mu istiyorsun; kötü sözü rahat söylemek mi istiyorsun? Bu konuda uzlaşma şansımız yok. Çirkin tavırları meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Ben konuşuyorum, sözümü kesme. Sen bir susacaksın beni dinleyeceksin. Hiçbir kimsenin kimseye hakaret etme şansı yok. Bunu kabul edemem."
Yarışmacılardan Sahra konseye katılmadı ve Acun Ilıcalı ise Nagihan’a iki ödül oyunundan men cezası verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap