SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zirvelere mayıs karı düştü

Zirvelere mayıs karı düştü

05 Mayıs 2016 Perşembe - 11:52




Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar yağdı. Erciyes Dağı ise 4 santimlik beyaz örtüyle kaplandı.





Marmara Bölgesi'nde yağışlı hava iki günden bu yana etkisini sürdürüyor.Dünden bu yana aralıklarla kar yağışının görüldüğü Uludağ'da, Oteller bölgesi yeniden karla kaplandı

Otellerin sezonu kapattığı zirvede, dün gece sıfır olarak ölçülen hava sıcaklığının yarın sıfırın altında 2 dereceye düşmesi ve kar yağışının iki gün daha sürmesi bekleniyor.

Erciyes'e Mayıs karı

Kayseri'de hava sıcaklığının düşmesine bağlı olarak, Erciyes Dağı'nın yüksek kesimlerine kar yağdı. Hava sıcaklığının 1-3 derece daha düşeceği, kar yağışının da zaman zaman süreceği belirtildi.Erciyes Kayak Merkezi yetkilileri, dağın 2700 metre yüksekliği ile zirve arasında bulunan Çobanini, Şeytanderesi ile Hörgüçkayası Mevkii'nde etkili olan yağış sonucu bu bölgelerdeki kar kalınlığının 4 santimetreyi bulduğunu bildirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap