SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zeynep Alkan sosyal medyayı ikiye böldü!

Zeynep Alkan sosyal medyayı ikiye böldü!

04 Ağustos 2019 Pazar - 11:39




Sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, bu sefer karavandan paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinin beğenisini kazandı.





Yurt dışında eğitim aldıktan sonra ülkeye dönen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, şu sıralar film çekiminde.
Film çekimi için zamanının büyük bir kısmını sette geçiren Zeynep Alkan, yaptığı son paylaşımla güldürdü.


Film çekiminde karavanda elma yerkenki fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan Alkan, ''Annem hep doğal bir kadın ol derdi" notunu düşerek takipçilerini güldürdü.
Bazı takipçileri ise Alkan'ın yaptığı ironiyi anlamayınca ortalık karıştı.

Zeynep Alkan, karavan paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü. İroni yaptığını anlamayan takipçileri, Alkan'ı eleştirmeye kalkınca hayranları da eleştirenleri eleştirdi ve ortalık karıştı.

Zeynep Alkan kimdir? Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızıdır. Ayşe adında bir kız kardeşi bulunmaktadır.

12 yaşındayken bazı tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi almıştır.
Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve çektiği eğlenceli videolarla fenomen olan Zeynep Alkan, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve İkizler burcudur. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap