SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zara'dan evlilik açıklaması!

Zara'dan evlilik açıklaması!

26 Ocak 2019 Cumartesi - 12:48




Usta müzisyenlerden oluşan Rubato grubu ve evrensel müziğin güçlü yorumcusu Zara, önceki akşam muhteşem bir konsere imza attı. Haliç Kongre Merkezi’nd





Konserin ilk yarısında sahne alan Rubato, sevilen şarkılardan oluşan repertuvarı ile dinleyicileri adeta büyüledi. Konserin ikinci yarısında sahnede güçlü sesi ve yorumuylaZara yer aldı. Dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin unutulmaz eserlerini de seslendiren Zara’ya, Haliç’i dolduran binlerce müziksever gece boyunca eşlik etti.
"HAYATIMDA KİMSE YOK"
 
Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve yeni albümü hakkında konuşan Zara, "Hayatınızda birisi var mı?" sorusuna, "Şu anda hayatımda kimse yok, yalnızım. Ama siz bana sürekli bu soruyu sora sora beni baş göz edeceksiniz" diyerek, esprili bir cevap verdi. 
 
SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
 
Zara ve Rubato’nun izleyenleri büyülediği gecede Zara’ya sürpriz doğum günü yapıldı. Zara şarkıya başlayacağı sırada; doğum günü şarkısı eşliğinde Rubato, Kutsi ve Polat Yağcı, sahneye pastayla geldi. Üç bin kişinin aynı anda ‘Mutlu Yıllar’ yazılı Zara fotoğrafları kaldırması, Zara'yı duygulandırdı. Pastada dünden bugüne Zara fotoğrafları yer aldı.
 
"Şu ana kadar yaşadığım en şahane doğum günü" diyerek duygularını ifade eden Zara, sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
 
(Milliyet Cadde)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap