SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zamanında taytlarım çok konuşuldu

Zamanında taytlarım çok konuşuldu

20 Nisan 2022 Çarşamba - 11:18




Don't Think', 'Salla', 'Budur' gibi şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran, pop müziğin başarılı isimlerinden Atiye, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Sessizliği bozan Atiye, bir döneme damga vuran ilginç taytları hakkında bir itirafta bulundu.





Üç yıllık aranın ardından ‘Ses Seda Yok’ adlı şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Atiye, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Geçtiğimiz günlerde basından gizlediği eşiyle fotoğrafını ilk kez paylaşan bir çocuk annesi şarkıcı, son dönemde giydikleri sahne kostümleri nedeniyle eleştirilen meslektaşlarına destek verdi.

Müzik çalışmalarına ara veren 33 yaşındaki şarkıcının sessizliğinin nedeninin, konserlerinde kendisine perküsyon çalarak eşlik eden prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da evlenmesi ve orada bir kız bebek dünyaya getirmesi olduğu öğrenilmişti.

Pandemi nedeniyle ertelendi: Atiye ve Erol Sebebci, şimdi iki yaşında olan kızlarıyla birlikte İstanbul'a dönmüş, İstanbul ve Antakya'da yapmayı düşündükleri düğünleri pandemi nedeniyle ertelemişti. İkili, bu hayallerini koronavirüs salgını tehdidi geçtiğinde gerçekleştireceklerini belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde 'Duygu'yla Radyodayız' programına konuk olan şarkıcı, koronavirüs pandemi öncesi yapılan albümün önümüzdeki günlerde çıkacağını açıklamıştı.

MFÖ albümünde yer alacağım: Sunucu Duygu Atakan'ın "Albüm mü, single mı?" sorusuna Atiye, Onu zaman gösterecek, ama benim isteğim albüm. Albüm çıksın, sonra bakarız. Önümüzdeki günlerde MFÖ tribute albümünde yer alacağım. Henüz şarkı belli değil" yanıtını vermişti. 

Herkes kilo aldığımı düşündü: Ferah Feza adında bir çocuk dünyaya getiren 33 yaşındaki şarkıcı, "Kimse çocuğum olduğunda sormadı, geç duyuldu. Hamileyken Hindistan'daydım, çok ortalıkta görülmedim. İnsanlar kilo aldığımı düşündü. Annelik çok güzel gidiyor, biraz gürültülü ama eğlenceli ve yorucu" ifadelerini kullanmıştı.

Taytlarım çok konuşuldu: Ailesinin müziğe başlamasına karşı çıktığını dile getiren şarkıcı, "Her anne baba çocuğunun stabil bir geliri olsun ister. Ailem şarkıcı olmamı çok da istemedi. Sonradan vazgeçmeyeceğimi anladılar, bir de benim B planım da yoktu. Sonra yanımda oldular" açıklamasını yapmıştı.

Annelik iyi gidiyor: Atiye, önceki gün yeni çıkaracağı şarkısı için toplantı yapmak için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Basından gizlediği eşinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Atiye, "Annelik iyi gidiyor, biz çok fazla paylaşım yapmıyoruz özel hayatımızla ilgili ama o anda içimden öyle geldi. O sadece sıcak bakmıyor, çok fazla sosyal medyada olan birisi değil. O kareyi de annem çekti zaten" şekklinde konuştu.

Tayt giymeyi seviyorum: Şarkıcı, son dönemde giydikleri sahne kostümleri nedeniyle gündemden düşmeyen kadın meslektaşlarıyla ilgili soru üzerine Aleyna Tilki'nin sesini beğendiğini söyleyip şöyle konuştu:
"Benim de zamanında taytım çok konuşulmuştu, şaşırmıştım. Ben de mesela tayt giymeyi seviyordum, bununla ilgili çok espri yapılmıştı ama ben çok takılmadım, eğlendim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap