SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un üyesi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisinden darp iddiası!

'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un üyesi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisinden darp iddiası!

16 Ekim 2023 Pazartesi - 10:55




'Yüzyüzeyken Konuşuruz' adlı müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik, ünlü isim tarafından darp edildiğini iddia ederek, sosyal medya hesabından morarmış gözünün ve kırılan kolunun fotoğrafını paylaştı. Bu iddia üzerine sessizliğini bozan Tunaboylu da kendi Instagram sayfasından bir mesaj yayınladı.





Günümüzün en popüler gruplarından biri olan 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un üyelerinden Can Tunaboylu'nun sevgilisi Aybike Çelik'i darp ettiği iddia edildi. Çelik, 7 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından grubunun bas gitaristi Tunaboylu tarafından şiddete uğradığını açıklayarak, morarmış gözünün ve kırılan kolunun fotoğrafını da paylaştı.

"Arkadaşlar, 3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp edildim" diyen Aybike Çelik, açıklamalarına şöyle devam etti:

13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü gösterdim. Şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim; ama 'burada istenmiyorsun' diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım, gösteremedim. Yaşadığım şok ve Stockholm Sendromu nedeniyle yine şahsa sığınmak durumunda kaldım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap