SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yuva yıkanın yuvası olmaz

Yuva yıkanın yuvası olmaz

25 Mayıs 2012 Cuma - 12:31




Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin ayrılık kararı medyada konuşulmaya devam ediyor.





Aşkın Nur Yengi'nin Bilginer'den "ihanet" yüzünden ayrıldığı iddiası dün magazin gündemine bomba gibi düştü. İddilara göre Yengi, yakınlarına "Medya beni nasıl bulduysa o kızı da öyle bulsun" demişti. 
Haluk Bilginer eski eşi Zuhal Olcay'dan boşanmadan önce Aşkın Nur Yengi ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2004'te Olcay'dan boşanan Bilginer'in Yengi'yle ilişkisi, 2005'te evinin balkonunda görüntülenmeleriyle ortaya çıkmıştı. Aşkın Nur Yengi'nin yakın çevresine kendisinin de ihanete uğradığını söylediği ve "Beni nasıl buldularsa, o kızı da öyle bulsunlar" dediği öne sürüldü. 
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ Zuhal Olcay'ın, eski eşi Haluk Bilginer'le Aşkın Nur Yengi'nin boşanmak üzere olduklarını duyunca yakınlarına "Yuva yıkanın yuvası olmaz" dediği öne sürüldü. Olcay, konuyla ilgili Hürriyet'e şunları söyledi: "Ben o tür atasözleri söylemeyi gerçekten istemiyorum ama içimdeki duyguları aynen yazmak istiyorsanız şöyle yazın: Hayat gerçekten çok kısa. Herkesin bu tür deneyimleri yaşaması gerektiğine inanıyorum. Ben bunları yaşadım çünkü..."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap