SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yok böyle intihar girişimi

Yok böyle intihar girişimi

25 Aralık 2015 Cuma - 13:52




Manisa’da, intihar teşebbüsünde bulunan bir mahkumun midesi ve kalın bağırsaklarından 13 kalem pil çıkartıldı.





Pil sayısı fazlalığı olarak tıp literatüründe ilk olduğu belirtilen hastanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Manisa’da hastaneye kaldırılan bir mahkumun midesi ve kalın bağırsaklarından 13 kalem pil çıktı. Manisa T Tipi Cezaevinde kalan 26 yaşındaki Ş.K., kaldığı koğuşta 13 pili arka arkaya yutarak intihar teşebbüsünde bulundu. Aynı koğuşta kalan arkadaşlarının olayı fark etmesi ve şahsın fenalaşması üzerine ambulansla hastaneye kaldırılan Ş.K.’ya acil serviste müdahale edildi. Yapılan muayene sonrası röntgeni çekilen Ş.K.’nin midesi ve kalın bağırsaklarında 13 kalem pil olduğu saptandı.

Manisa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Erdem Nalbant tarafından ameliyata alınan Ş.K.’nın midesi ve kalın bağırsağından 13 kalem pil çıkartıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Ş.K.’nın bir süre gözetim altında kaldıktan sonra taburcu edilerek tekrar ceza evine gönderileceği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap