SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeşilçay'a 'ünsüz' veda

Yeşilçay'a 'ünsüz' veda

11 Ocak 2016 Pazartesi - 14:04




Paramparça dizisinden ayrılmayı planlayan Nurgül Yeşilçay’a set ekibi sürpriz veda hazırladı. Ancak bu partiye dizi oyuncularının katılmaması dikkat ç





Nurgül Yeşilçay’a veda yemeği… Paramparça dizisiyle ekranlara dönen Nurgül Yeşilçay, baş rolü Erkan Petekkaya ile paylaşıyor. Başarılı giden dizi son zamanlarda Yeşilçay’ın diziden ayrılma dedikodularıyla basında geniş yer almış; gerekçe olarak da Petekkaya ve Yeşilçay’ın öpüşme krizinin olduğu gerekçe gösterilmişti. Yeşilçay ise anlaşmasının bu kadar olduğunu söyleyerek, ayrılığı doğruladı. Ayrılacağını açıklayan Nurgül Yeşilçay’a ekibi yemek verdi. Yemeğe ünlü oyuncuların katılmaması dikkat çekti.

23_13

24_1

Bir veda partisi şeklinde geçen geceyi Nurgül Yeşilçay, iki fotoğrafla sosyal medyada paylaştı ve altına şu notu düştü: “Ekibimin benim adıma düzenlediği süprizimsi partizimsi.” “Beni güllerle balla börekle besleyen ekibime yüzlerce teşekkürlerrr.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap