SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeniden yürüyebilecek mi?

Yeniden yürüyebilecek mi?

15 Nisan 2015 Çarşamba - 15:14




Usta oyuncunun doktoru, "Halit Akçatepe bize geldiğinde konuşma ve hareket kabiliyetini yitirmiş durumdaydı. Bu durumdaki bir hastanın tekrar yürümesi





Halit Akçatepe'nin doktoru usta sanatçının son durumu hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz Aralık ayında beyninde oluşan damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçiren Halit Akçatepe 'nin fizyoterapisti Hürkan Akkuzu, usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bir televizyon programına konuk olan Hürkan Akkuzu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı.

"TEKRAR YÜRÜMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Akkuzu, "Geçirdiği beyin kanamasının ardında bir süre yoğun bakımda kalan usta oyuncu Halit Akçatepe bize geldiğinde konuşma ve hareket kabiliyetini yitirmiş durumdaydı. Vücudunun sağ tarafında inme söz konusuydu. Literatüre göre bu durumdaki bir hastanın tekrar yürümesi mümkün değil. Ancak sürdürmekte olduğumuz tedavi ile artık adım atabiliyor ve konuşabiliyor. Bir kaç ay daha çalışarak tamamen bağımsız hareket edebilir duruma geleceğini düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap