SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Kalça' estetiği iddialarına ilginç yanıt!

'Kalça' estetiği iddialarına ilginç yanıt!

14 Mayıs 2024 Salı - 09:29




Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, bıçak altına yatarak yüzünü ve boynunu gerdirmişti. Ünlü isim son olarak kendisine gelen 'kalça estetiği' iddiaları hakkında ilginç bir açıklama yaptı.





2014 yılında Hamdi Alkan ile dünyaevine giren ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminin dilinden düşmüyor.

Sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken isim, geçtiğimiz haftalarda yüzünü gerdirdikten sonra verdiği ilk pozuyla gündem olmuştu.

"HOŞ GELDİN YENİ SELEN"

Görgüzel bıçak altına yatmış; yüzünü ve boynunu gerdirmiş, göz kapaklarını aldırtmıştı. Yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, “Hoş geldin yeni Selen” mesajını yazmıştı. Oyunculuk kariyerinin yanında şarkıcılıkla da ön planda olan isim: “Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek” demişti.

"KÜÇÜLSÜN DİYE UĞRAŞIYORUM"


"Burnumda operasyon var ve düzenli botoks yaptırıyorum. Onun dışında cilt bakımı dışında yüzüme dokunmam" diyen şarkıcı son olarak kalça estetiğiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz gün sahnesinde tercih ettiği kombiniyle dikkat çeken isim, hakkında çıkan iddialara 2.Sayfa'da yanıt verdi.

Görgüzel, kalçasını yaptırdığına dair yorumlardan sonra "Cuma tuvalette kadınlar elledi yapılı mı diye? Ben küçülsün diye uğraşıyorum." dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap