SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni yıl coşkusu

Yeni yıl coşkusu

15 Aralık 2016 Perşembe - 11:18




Ebru Gündeş’ten Funda Arar’a, Serdar Ortaç’tan Demet Akalın’a müzik dünyasının yıldızları, 2017’yi sahnede karşılayacak. Yeni yıl gecesi renkli görünt





Ünlü isimler yeni yıla sahnede girmeye hazırlanıyor. Koray Avcı, Kıbrıs’ta hayranlaı ile bulaşacak. Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası da yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için konser verecek. Ebru Gündeş, yılbaşı gecesi Şişli’de bir mekanda sahneye çıkacak. Sanatçı, şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşatacak. Gülben Ergen yeni yılı Kıbrıs’ta karşılayacak ünlülerden.

SEVİLEN ŞARKILAR

Kıbrıs yılbaşı gecesi Muazzez Ersoy’u da ağırlayacak. Kıbrıs’ın merkezi Girne’de bulunan bir mekan ise yılbaşında aşk şarkılarının sevilen sesi Funda Arar’ı misafir edecek. Arar, son albümü “Hoşgeldin”deki şarkıların yanı sıra hafızalardan silinmeyen eserleri seslendirecek. Serdar Ortaç da 31 Aralık’ta Kıbrıs’ta sahneye çıkacak isimlerden. Demet Akalın, 2017’ye Sahne İstanbul’da merhaba diyecek. İrem Derisi Ankara’da, Nükhet Duru ve Ferhat Göçer de Kıbrıs’ta sahneye çıkacak isimlerden.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap