SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni öğretim programı

Yeni öğretim programı

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 14:28




İmam hatip ve Anadolu imam hatip liselerinde okutulacak İslam kültür ve medeniyeti dersi ile özel eğitim mesleki eğitim merkezlerinde okuyan görme eng





 Programlar, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılından itibaren uygulanacak.İmam hatip ve Anadolu imam hatip liselerinin 12. sınıflarında ilk defa uygulanacak İslam kültür ve medeniyeti dersi öğretim programı, başta öğretmenler olmak üzere paydaşların katkıları ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlandı.

Programda, öğretmenlere, engelli öğrencilerin özelliklerinin de kendi içinde çeşitlilik gösterdiğini dikkate almaları ve programların uygulanmasında uyarlamalar yapmaları önerildi. Ayrıca programın etkili bir şekilde uygulanması ve öğrencilerin gelişiminin desteklenmesi için okul yönetimi ve öğretmenlerin, aile ile sürekli iletişim halinde olmaları ve aileyi zamanında, doğru şekilde bilgilendirmeleri tavsiye edildi.

Öğretim programları, "http://ttkb.meb.gov.tr" adresinden yayımlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap