SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dantel geceliğiyle gündem oldu!

Dantel geceliğiyle gündem oldu!

07 Mayıs 2024 Salı - 15:20




Şarkılarıyla ve sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı pozlarıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Zeynep Bastık, yaptığı paylaşımla ortalığı yaktı geçti. Dantelli geceliği ile kayda girdiği anları paylaşan Bastık'a sevenlerinden beğeni yağdı.





Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yaptığı bir hareket ile herkesi şaşırtmıştı.

30 yaşındaki ünlü isim, oy kullanacağı sınıfın önündeki yoğunluğu gören Zeynep Bastık ise kendisi yerine asistanını sıraya geçirmişti.

"ÇOK SIRA VAR, BEKLEYEMEYECEĞİM"

Ardından okuldan çıkan Bastık, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Çok sıra var. Ben beklemeyeceğim, asistanımı bırakıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Yaklaşık yarım saat geçtikten sonra tekrar sandık başına dönen şarkıcı, sıranın kendine gelmesiyle oyunu kullanmıştı.
Son olarak 'Lan' şarkısıyla gündemde olan Zeynep Bastık, yeni kayıt için stüdyoya girdi. Ünlü ismin o anlarda çekildiği pozlarını sosyal medya hesabında yayınlamasıyla, binlerce takipçisinden beğeni ve yorum geldi.


SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ünlü ismin paylaştığı kareler sosyal medyayı kullanıcılarını ikiye böldü. Bastık'ın geceliği ile verdiği pozlara 'Uykundan uyanıp beste mi yapıyorsun?', 'Bu kız bir felaket', 'Gerçekten sanatsal', '7/24 uyumadan çalışıyor galiba' gibi yorumlar geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap