SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni bir aşka yelken açtı!

Yeni bir aşka yelken açtı!

19 Eylül 2022 Pazartesi - 10:27




Son olarak dijital platformda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu ile boşanmasının ardından yeni biriyle aşk yaşamaya başladı. İşte detaylar...





Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Herkes İbrahim Çelikkol’un Birce Akalay ile aşk yaşadığını düşünse de, ben işin gerçeğini öğrendim! Her zamanki gibi gerçeği benden öğrenin.

Birce Akalay ile aşk yaşadığı konuşuluyordu... İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı!

Haziran ayında 5 yıllık eşi Mihre Mutlu ile boşanan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’la değil, onun yakın arkadaşı Natali Yarcan ile birlikte. İkisinin ortak arkadaşı, Simurg Inn’in sahibi Dilara Karabay’ın mekânında tanışan çift, yaklaşık 1 aydır birlikteymiş.

Birce Akalay ile aşk yaşadığı konuşuluyordu... İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı!

Sosyetenin sevilen isimlerinden olan Natali Yarcan, ünlü bir yemek kitapları yazarı ve TV programcısı. Birkaç yıl önce eşinden boşanan Yarcan’ın bir çocuğu var. Hayat görüşleri ve tarzları birbirleriyle uyuşan çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Başarılı oyuncu bilindiği gibi tam bir doğa tutkunu. Natali Yarcan’la da aynı tutkuyu paylaşıyormuş. Ben de çifte mutluluklar diliyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap