SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni aşkının mimarı İrem çıktı!

Yeni aşkının mimarı İrem çıktı!

04 Eylül 2021 Cumartesi - 15:53




Cenk Küpeli ile yakın zamanda boşanan Demet Şener, Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Şener, bu hafta başı Bebek trafiğinde objektiflere yansıdı. İkilinin aşkının mimarı ise şaşırttı.





Cenk Küpeli’yle Ocak 2021'de boşanan, eski eşi İbrahim Kutluay'ı yıllar sonra affeden Demet Şener, iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşamaya başladı.

Eski mankenin, Bodrum tatilinde muhabirlerin çekim yaptığını fark edince, şezlongdan kalkıp iskelede dolaşması dikkat çekmişti. Tek başına tatil yaptığı sanılan 44 yaşındaki güzelin, yanında bulunan şezlongda sevgilisi olduğu için hedef şaşırttığı ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Tolga Arman ile bir restoran çıkışı objektiflere takılan Demet Şener, bu hafta başı ise Bebek trafiğinde görüntülendi. Yeni ilişkisiyle ilgili konuşmak istemeyen Şener'in, yakın çevresine, "Çok mutluyum" dediği öğrenildi.

Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen 15 yaşındaki kızı İrem Kutluay'ın da arabada olduğu görüldü. tv100'ün haberine göre; eski manken ile Arman'ın sürpriz aşkının mimarı da İrem çıktı.

İş insanı Tolga Arman'ın kızı ile İrem Kutluay'ın aynı sınıfta okuduğu, çiftin de bu sayede tanıştığı iddia edildi. Şener'in kızı İrem ile Arman'ın da çok iyi anlaştığı öğrenildi. Basın mensuplarının soruları devam edince gülmeye başlayan Demet Şener, trafiğin açılmasıyla birlikte sevgilisinin özel plakalı cipiyle gözden kayboldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap