SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yener ve Evcimik davası sonuçlandı

Yener ve Evcimik davası sonuçlandı

04 Nisan 2016 Pazartesi - 11:03




Kamuoyu tarafından ilgi ve merakla takip edilen davada karar açıklandı.





Hande Yener’in “Haberi Var Mı?” isimli parçasının kendisine ait olduğunu ve ünlü şarkıcının kendisine hakaret ettiğini iddia eden Yonca Evcimik haksız bulundu. 01.04.2016 tarihinde 81. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada karar tarafların avukatlarına tebliğ edildi ve Hande Yener tüm iddialardan beraat etti. Dava süresi boyunca konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Hande Yener, dava sonucunu “Adalet tecelli etti” şeklinde yorumladı. Hande Yener ayrıca sosyal medya hesabından da dava sonucuyla ilgili şu paylaşımda bulundu:

EVCİMİK CEPHESİ SESSİZ

Hande Yener’in “Haberi var mı?” isimli şarkısının kendisine ait “Yallah Sevgili” şarkısından çalıntı olduğunu öne süren ve Hande Yener’in kendisine sosyal medya hesaplarından hakaret ettiğini iddia eden Yonca Evcimik’se, mahkemenin; “iddia edilen suçun unsurlarının oluşmaması” sebebiyle verilen beraat kararından sonra derin bir sessizliğe büründü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap