SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yaşlıları selamlaşma bahanesiyle soydu!

Yaşlıları selamlaşma bahanesiyle soydu!

13 Haziran 2016 Pazartesi - 16:57




Kahramanmaraş'ta selamlaşma bahanesiyle özellikle yaşlıları sarılarak soyan engelli zanlı ve küçükbaş hayvan hırsızları yakalanarak gözaltına alındı.





Kahramanmaraş’ta yaşlı kişileri selamlaşma bahanesiyle soyan engelli zanlı ile besicilerin hayvanlarını çalan zanlılar polis tarafından yakalandı. Umre'den geldiğini belirterek salavat getirme bahanesiyle elini tuttuğu kişileri oyalayarak hırsızlık yaptığı öne sürülen 45 yaşındaki Ayhan G., Gaziantep'te yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, haklarında çok sayıda hırsızlık dosyası olan Ayhan Gümüş (45) ile annesi Şöhret Gümüş'ün (65) Gaziantep’ten Kahramanmaraş’a hırsızlık için geldiği bilgisini alan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Özellikle yaşlı insanları hedef alan ve onlara tanıdığı gibi davranan Ayhan Gümüş ile annesi Şöhret Gümüş, vatandaşlarla selamlaşmak için sarıldığında cüzdan ve değerleri eşyalarını çalıyordu.

KÜÇÜKBAŞ HAYVANLARI ÇALDI

İkinci olay ise Kahramanmaraş’ta çeşitli tarihlerde Erkenez Mahallesi'nde keçi ve koyunları çaldıkları iddia edilen H.A. (19) ile S.Y.(14) ile Ö.A. (24) polis tarafından takibe alındı.


Olay yerinde ve çevresinde yapılan araştırmalar neticesinde H.A. ile S.Y. kısa sürede yakalandı. Ö.A’nın yakalanması için çalışmalar sürerken, H.A. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. S.Y. ise 18 yaşından küçük olması nedeniyle çocuk şube müdürlüğünde yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Çalınan keçi ve koyunlar ise polis tarafından sahiplerine teslim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap