SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Yasak aşk yaşıyor' iddialarını affetmedi

'Yasak aşk yaşıyor' iddialarını affetmedi

13 Kasım 2021 Cumartesi - 11:00




Serenay Sarıkaya kendi hakkında ‘hamile’ olduğu yönünde yorum yapan magazin sunucusu Pınar Ergüder’e tazminat davası açmış ve 10 bin TL kazanmıştı. Şimdi ise ‘hamile’ haberlerini yapan başka bir gazeteciyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.





İstanbul 5'inci Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Serenay Sarıkaya, kendisi hakkında, “Evli bir kulüp başkanıyla aşk yaşıyor” iddialarını ortaya atan köşe yazarı S.K’ya 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Ünlü oyuncu, mahkemeye sunduğu dilekçede, kişiliğinin ve itibarının zedelendiğini, psikolojik olarak travma yaşadığını belirtti. Açılan davanın dün yapılan karar duruşmasında, tarafları avukatları temsil etti.

Duruşmada söz alan Serenay Sarıkaya’nın avukatı, müvekkilinin kişilik haklarına ağır saldırı olduğunu belirterek, davanın kabul edilmesini talep etti.

Gazeteci S.K’nın avukatı ise Serenay Sarıkaya’nın ünlü bir şahsiyet olduğunu söyleyerek, “Bunlara katlanmak zorundadır. Yapılan haber basın kanununa uygundur. Savcılık takipsizlik kararı vermiştir. Davanın reddini talep ederiz” dedi
 
Milliyet’in haberine göre, Alınan beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme, davanın kabulüne karar vererek gazeteci S.K’nın, Serenay Sarıkaya’ya 20 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Öte yandan; Serenay Sarıkaya, 2019 yılında da sunucu Pınar Ergüner’e de dava açmıştı. Programda Pınar Ergüner, "Öyle bir şey iddia edeceğiz ki kimileri yalanlayacak" diyerek Serenay Sarıkaya'nın evli bir kulüp başkanı ile birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını, kulüp başkanının çocuğu aldırmak istediği,

Sarıkaya'nın çocuğu aldırmak istemediği, çocuğu aldırmazsa rezil olacağı, doktora aldırması için para teklif edildiği” şeklinde bir iddiada bulunmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap