SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yaralı kurtuldu

Yaralı kurtuldu

28 Eylül 2017 Perşembe - 11:24




Nusaybin'de bir otomobilin altında kalan 7 yaşındaki Yusuf Güneş'in yaralı kurtulduğu kaza anı güvenlik kameraları ile kaydedildi. Aracın sol ön lasti





Mardin'in Nusaybin ilçesinde seyyar tabla üzerinde simit ve tatlı satan babası Yılmaz Güneş ile birlikte ilçe  merkezindeki Lozan Caddesi'nde yolun karşı tarafına geçen 7 yaşlarındaki Yusuf Güneş, o sırada dönüş yapan bir aracın altında kaldı. Aracın ön sağ lastiği üzerinden geçen Yusuf'u aracın altında gören babası ve çevredekiler koşarak onu çıkarmaya çalıştı. Ağır yaralanan Güneş, aynı otomobile Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Güneş buradaki tedavi ardından ambulans ile Kızıltepe İlçesi'ndeki özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyata alındı. Ameliyat ardından Yusuf Güneş hayati tehlikeyi atlatı.Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kameraları ile görüntülenirken Yusuf Güneş'e otomobili ile çarpan sürücü yakalanırken ifadesinin alınması ardından savcının bilgisi ile serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap