SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yankı genç kızlara taş çıkartıyor!

Yankı genç kızlara taş çıkartıyor!

02 Ekim 2016 Pazar - 17:03




Kusursuz fiziğiyle kendinden yaşça küçükleri bile kıskandıran Semiha Yankı, formunun sırrını açıkladı. Yankı, "Sırrım, hayatı sevmek" dedi.





58 yaşındaki sanatçı Semiha Yankı, yaz boyunca kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerinden tam not almıştı.

Yankı, takipçileri tarafından kendisine formunu nasıl koruduğuyla ilgili gelen binlerce yoruma cevap vermezken bugün verdiği bir röportajda sırrını açıkladı. Ünlü sanatçı, "Sırrım, hayatı sevmek ve pozitif olmak" dedi.

"18'LİK DEĞİL 45'LİĞİM"

Verdiği röportajda kusursuz fiziğinin sırrı sorulan Semiha Yankı, "58 yaşıma gelmişim bende ne arar kas, bacak sıkılığı. Benim de illa selülitlerim ve sarkmalarım var ama gözle görülür değil. Çok kilo alıp vermediğim, kendime, yememe, içmeme dikkat ettiğim için yaşıtlarımdan daha iyi durumdayım. Yapı gereği uzun yıllar hep 40 kiloydum. Belki de Allah bana cömert davrandı. Sadece 45 yaşımdan sonra her sene bir kilo aldım. Şu an 53 kiloyum. Ve 18’lik değilim. Olsam olsam ancak 45’liğim. Özel bir şey yapmadım. Ne diyet yaparım ne de spor. Hiç alkol kullanmadım. Sadece balık lokantasına gittiğimde balığın yanında tadımlık rakı veya şarap alırım. Gece hayatım ve yorgunluklarım olmadı. Hayatım pijama, terlik, televizyon olarak geçti. Gece sahne alırım ama işim bittiğinde vakit kaybetmeden eve gelir makyajımı siler hemen uyurum. Benim sırrım kendimi yormamak, dingin ve stressiz yaşamak, hayatı sevmek ve pozitif düşünmek." ifadelerine yer verdi.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap