SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yan yana görüntülenmişlerdi!

Yan yana görüntülenmişlerdi!

08 Kasım 2020 Pazar - 10:07




Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı’nın şiddet ve ihanet sebebiyle boşandığı eşi Mustafa Can Keser’e öpücükler yağdırdığı anlar kameralara yansıdı.





Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı, şiddet ve hamileliği sırasında ihanete uğradığı iddiasıyla boşandığı Mustafa Can Keser’e öpücükler yağdırırken kameralara yansıdı.

YAN YANA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ…

Kısa süre önce ayrılan çift, önceki akşam yakın arkadaşı Esra Balamir ve bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntüler. ‘Barıştılar ve yeniden evlenecekler’ şeklinde çıkan dedikoduları yanıtsız bırakan ikili, ayrı ayrı araçlarla mekanı terk etti.

Ancak gelen haberler içeride Keser ve Ersubaşı’nın duygusal anlar yaşadığı yönündeydi. Bilal Özcan'ın haberine göre Mustafa Can Keser yaptıklarından dolayı eski eşi Damla Ersubaşı’dan özür diledi ve Damla Ersubaşı eski eşinin yanağına öpücük kondurarak eşini affetti.

‘Sihirli Annem’deki ‘Tuğçe’ rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, 4 yıllık eşi Mustafa Can Keser’den 15 Eylül’de boşanmıştı. Dava dosyasına yansıyan ayrılık nedeni; şiddet ve ihanet iddiasıydı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap