SON DAKİKA



Haber > Magazin > Utanç üstüne utanç

Utanç üstüne utanç

06 Ağustos 2015 Perşembe - 09:26




TÜİK rakamları Doğu Karadeniz Bölgesi’nde çocuklara yaşatılan işkenceyi gözler önüne serdi. Utanç tablosu, Ordu başta olmak üzere bölgenin tüm illerin





İLK SIRADA ORDU

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yılı verileri, "Türkiye’nin tecavüz, çocuk istismarı ve taciz suçları" haritasını ortaya koydu. Çıkan utanç tablosu, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tüm illerinde çocukların taciz ve tecavüze uğradığını ortaya koydu. Bölgede çocuklara karşı en çok suç işlenen şehir Ordu oldu.

BÖLGEDE 408 UTANÇ!

Türkiye genelinde ise çocuklara karşı en fazla cinsel suç işlenen il İstanbul olurken, Ordu bu utandıran tabloda 20. sırada yer aldı. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli kentlerinden Giresun’da 77, Trabzon’da  ise çocuklara karşı 53 cinsel istismar suçu işlendi. Bölgenin tüm illerinde bu utanç suçları işlenirken Rize’de 50, Artvin ve Bayburt’ta 22 suç işlendi. Gümüşhane ise 14 suçla bölgenin en az suç işlenen ili oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap