SON DAKİKA



Haber > Magazin > Usta oyuncu geri dönüyor

Usta oyuncu geri dönüyor

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:01




Yirmi yıldır sadece Yavuz Turgul’un filmlerinde rol alan Şener Şen, yine bir Yavuz Turgul filmi ile holding patronu olarak ekranlara geri dönüyor.





1980 tarihinde  Ertem Eğilmez tarafından çekilen "Banker Bilo" adlı filmde, İlyas Salman ile başrollerini paylaşan Şener Şen, sergilediği oyunculuk performansıyla herkesi etkilemişti. Şener Şen, son olarak 2010’da Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı ve Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz ile birlikte yer aldığı ''Av Mevsimi' filminden sonra ekranlara ara vermişti.

İZLEYENLERE BANKER BİLO'YU HATIRLATACAK!

Şener Şen, edindiği geleneği bozmayarak verdiği arayı yine bir Yavuz Turgul filmi ile sonlandırma kararı aldı. Şener Şen Turgul'un, adı netleşmese de senaryosunun tamamlandığı filmde 'Banker Bilo'da olduğu gibi yine holding patronu olarak izleyici karşısına çıkacak.Ne zaman çıkacağı henüz belli olmayan fakat önümüz sezona yetiştirilmesi planlanan filmin oyuncu kadrosu da kısa zaman içinde netleşecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap