SON DAKİKA



Haber > Magazin > Uraz Kaygılaroğlu’nun kilolu halini görenler gözlerine inanamadı!

Uraz Kaygılaroğlu’nun kilolu halini görenler gözlerine inanamadı!

26 Aralık 2020 Cumartesi - 12:49




Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nun kilolu halinin fotoğrafları ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun kilolu halini görenler tanımakta güçlük çekti.





Uraz Kaygılaroğlu’nun yıllar önce çekilen fotoğraflarını görenler gözlerine inanamadı.

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in oynadığı Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda Gediz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncunun bir dönemler çok kilolu olduğu ortaya çıktı.

Ekranlara ilk olarak Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Can Burger karakteriyle çıkan Uraz Kaygılaroğlu zaman içinde adeta evrim geçirmiş gibi.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Kilolu Halini Görenler Gözlerine İnanamadı!

Daha önce katıldığı bir programda 140 kilodan 76 kiloya kadar düştüğünü itiraf eden yakışıklı oyuncunun eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.


Uraz Kaygılaroğlu’nun Kilolu Halini Görenler Gözlerine İnanamadı!

“ANNEM BANA İNANMADI”..

Kilo verme süreciyle ilgili konuşan Kaygılaroğlu, “Annem sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burada çok yemek var' diyerek bana inanmadı” diye konuştu.
"TIBBİ BİR OPERASYON GEÇİRMEDİM.."

Tıbbı bir operasyon geçirmediğinin altını çizen yakışıklı oyuncu, “Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'eğil de göbeğine bak' dedi. O laf benim çok ağırıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim” ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Kilolu Halini Görenler Gözlerine İnanamadı!

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap