SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü şarkıcı Shakira: Pique bunları herkesin önünde söylememe izin vermiyor

Ünlü şarkıcı Shakira: Pique bunları herkesin önünde söylememe izin vermiyor

21 Mart 2022 Pazartesi - 14:52




İspanyol devi Barcelona forması giyen Gerard Pique, Katalan ekibinin El Clasico zaferi sonrası eşi Shakira tarafından övgülere boğuldu.





El Clasico'da Barcelona, Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da 4-0 mağlup etti ve unutulmaz bir galibiyete imza attı. Barcelona savunmasının kilit ismi ve takım kaptanlarından Gerard Pique, galibiyetin ardından eşi Shakira'dan övgü aldı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Shakira, Eliyle '4' işareti yaptı ve Pique'yi dünyanın en iyi savunmacısı olarak nitelendirdi.

"BUNLARI HERKES ÖNÜNDE SÖYLEMEME İZİN VERMİYOR"

Instagram'da 71.7 milyon takipçiye sahip dünyaca ünlü şarkıcı Shakira "Gerard bunları herkesin önünde söylememe izin vermiyor. Kahramanlığıyla böyle oynayabilir, her türlü sakatlığı ve acıyı yenebilir. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapar. Bunları eşim olduğu için değil, dünyanın en iyi defans oyuncusu olduğu için söylüyorum" diye konuştu.




YİNE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Öte yandan şarkılarıyla dünya çapında geniş bir hayran kitlesi kazanan ünlü şarkıcı Shakira, Barcelona forması giyen ve La Liga'da oynanan Osasuna maçıyla kariyerindeki 600. karşılaşmasına çıkan eşi Gerard Pique ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmıştı.

Shaqira, paylaşımına "600 maç! Şimdiye kadar bu sayıda konser verdiğimi sanmıyorum. Başarıların emsalsiz." notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı çok sayıda etkileşim aldı.

NE ZAMANDIR BİRLİKTELER?


Shakira - Pique çifti, 2010 Dünya Kupası'nın şarkısı 'Waka Waka'nın klip çekimi esnasında tanışırken ikili 2011'de birlikteliği duyurdu.

Çiftin Sasha Piqué Mebarak ve Milan Piqué Mebarak isimli iki çocuğu var.

Shakira geçmişte evlilik düşünmediğini sık sık dile getirirken "Doğrusunu söylemek gerekirse evlilik beni çok korkutuyor. Beni karısı olarak görmesini istemiyorum. Kız arkadaşı olarak görmesini tercih ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap