SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü oyuncuya TRT ekranlarında şok sansür

Ünlü oyuncuya TRT ekranlarında şok sansür

11 Şubat 2013 Pazartesi - 09:12




Oyuncu Ayça Varlıer, TRT Okul kanalında katıldığı program öncesinde giyeceği kıyafet konusunda uyarılmasını twitter’da takipçileriyle paylaştı.





OYUNCU Ayça Varlıer, TRT Okul kanalında katıldığı program öncesinde giyeceği kıyafet konusunda uyarılmasını twitter’da takipçileriyle paylaştı. Yaşadığı şoku anlatan Varlıer, çok korkutucu bir yola girmişiz sözleriyle tepkisini dile getirirken, modacı Dilek Hanif’in THY hostesleri için tasarladığı kıyafetlere de atıfta bulundu. Varlıer katıldığı TRT Okul programında konuklara uygulanan kıyafet sınırlaması nedeniyle daha kapalı bir gömlek giyerek çekimlerin yapıldığını söyledi. Programda konuklara kıyafet sınırlaması getirildiğini iddia eden oyuncu, yaşadıklarını "Geçen gün TRT Okul programına konuktum. Kıyafet konusunda bazı uygulamalar getirilmiş. Sıfır kol ve anladığım kadarıyla köprücük kemiğe kadar olan yakalar uygun değilmiş. Mini etek zaten olamaz. Programa çıkmadan bana söylediler. Açıkçası yorumu sözlere bırakıyorum. Acaba birkaç seneye Dilek hanım'ın yapmış olduğu bu kostümlere benzer uygulamalar da gelir mi dersiniz?" sözleriyle dile getirdi. Varlıer, bir takipçisinin "Okul programı olduğu için mi öyle giyindiniz?" sorusuna ise "Hata oldu o kıyafet. Çok daha uygun, spor tercih ederdim. Programın içeriğini bilmiyordum, kısıtlamaları duyunca getirdiğim birkaç parçadan seçiverdik. Yani hem talihsizlik hem de üzüntüdolu anlar yaşadım" yanıtını verdi. Dekolte yüzünden bir bölüm yayınlanmamış Varlıer, ayrıca dekolte kıyafet giydiği gerekçesiyle bir şarkıcının programa katıldığı bölümlerin de iptal edilip, ekrana gelmediğini de sözlerine ekleyip, "Belki de gelmesi gerekiyor birşeylerin olabilmesi için. Ateş düştüğü yeri yakar. Bir şarkıcının giydiği dekolte yüzünden program çekilmesine rağmen iptal olmuş. Bilmiyorum, oradaki çalışanlar söyledi. Ben yayına çıkmadan yarım saat önce bu haberi aldım. Ters Takla programı hazırlık yapmış çıkmamazlık ayıp olurdu ama önceden bilseydim benim de tavrım farklı olurdu. Oradaki çalışınlar da bu duruma çok üzülmüşler bana söylediklerinde üzüntümü ve şokumu paylaştılar. Ne yapabilirler ki? Kimse kişisel algılayıp, üzülmüyor zaten. Ciddi anlamda yola sapmışız. Zaten sorun benim ne giyip giymediğim değil, herşey çok ortada ve korkutucu" sözleriyle yaşadıklarına dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap